Vrijspraak

Ontdek hier wat u kan doen.

Vrijspraak

Een gespecialiseerde advocaat kan uw dossier onderzoeken op procedurefouten, de bewijsvoering, verjaring, correcte toepassing van de wetgeving… zodat U de beste kans maakt op een vrijspraak.

Is de vrijspraak niet mogelijk of wenst u de feiten zelf niet te betwisten, dan kan een gespecialiseerd advocaat alternatieve straffen bepleiten om ervoor te zorgen dat U geen strafblad heeft (zoals de werkstraf, opschorting, ..), of dat de straf niet wordt uitgevoerd (uitstel).

In sommige gevallen kan een gespecialiseerd advocaat ook zorgen voor een herkwalificatie van de feiten, zodat deze minder zwaar worden bestraft (bijvoorbeeld een beweerd vluchtmisdrijf, dat soms kan worden omgezet in het niet ter plaatse blijven voor dienstige vaststellingen, opzettelijke slagen en verwondingen in onopzettelijke slagen en verwondingen).

Voor juiste en grondige juridische bijstand, neem contact met een gespecialiseerd advocaat zodat u de strategisch beste aanpak en verdediging kan krijgen om tot de beste oplossing of resultaat te komen.

Heeft u nog vragen, of wil u een eerste advies?

Neem via onderstaande knop contact op met een gespecialiseerd advocaat.

Contacteer een verkeersadvocaat

Of bel +32 485 55 37 40