U ontving een dagvaarding

Ontdek hier wat u kan doen.

U ontving een dagvaarding

U heeft een dagvaarding of een Proces-verbaal (PV) tot verschijning voor de politierechtbank of correctionele rechtbank ontvangen.

Ongetwijfeld rijzen hierbij meteen tal van vragen:

  • Welke straffen riskeer ik?
  • Zal mijn autoverzekering tussenkomen in de gerechtskosten en/of in de kosten van mijn advocaat?
  • Op welke wijze bereid ik mijn verdediging voor?
  • Dien ik zelf aanwezig te zijn op de zitting?
  • etc.

Een advocaat met jarenlange ervaring en expertise in verkeers- en strafzaken kan u een antwoord geven op al deze vragen. Op deze manier bent u er zeker van dat uw verdediging op de best mogelijke wijze wordt gevoerd. Neem vrijblijvend contact op met een advocaat.

 

Neem dringend contact met een gespecialiseerd advocaat zodat u de strategisch beste aanpak en verdediging kan krijgen om tot de beste oplossing of resultaat te komen. Uw advocaat kan zorgen voor een klassering zonder gevolg, een regeling in der minne, nuancering van bepaalde gevoeligheden, aandacht voor verzachtende omstandigheden, en finaal kan hij ervoor zorgen dat de strafmaat wordt gemilderd door een uitstel van straf (rijverbod, geldboete of zelfs gevangenisstraf) te bekomen, een opschorting te bekomen (u bent dan enkel schuldig maar wordt niet veroordeeld), voorwaarden, een werkstraf, een straf onder elektronisch toezicht, en meer algemeen, een vermindering van de straffen welke men u zou willen opleggen.

Heeft u nog vragen, of wil u een eerste advies?

Neem via onderstaande knop contact op met een gespecialiseerd advocaat.

Contacteer een verkeersadvocaat

Of bel +32 485 55 37 40